Joepie, een nieuw jasje

In april 2019 hebben wij samen met Team Wessel Joepies ontwikkeld. Een mooie stap met een mooi doel voor ogen.

Het werd tijd om de Joepies in een nieuw jasje te steken en we hebben dan ook nieuwe en frisse kleurtjes, maar met het vertrouwde olifantje eraan. De nieuwe basiskleur is peachy. Een mooie lichte kleur, die een beetje neigt naar beige. De combinaties peachy/coral, peachy/olive en peachy/blue zijn dan ook heel mooi geworden!

Inmiddels dragen ook enkele Bekende Nederlanders, zoals Leontine Borsato en Froukje de Both, onze Joepies en daar zijn wij heel trots op en dankbaar voor! Maar dat niet alleen, want met elke bestelling zijn wij heel blij, dus ook met die van jou.

En wat is er nou zo bijzonder aan onze Joepies? Wij doneren een deel van de opbrengst aan Stichting Villa Joep. Het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Koop je dus een armbandje voor €3.25, dan steun je  het onderzoek naar neuroblastoom. Dit is hard nodig. Samen sterk voor Villa Joep!

Wil je ook zo’n leuk Joepie? Mail dan je bestelling naar feetjeswithlove@gmail.com en wij maken je bestelling in orde. Geef wel even aan of je eenIMG_7215 kinderarmbandje wil of liever de volwassen armband. De verzendkosten zijn €2,50, maar heb je een grotere bestelling wat verzonden moet worden, dan wordt het een brievenbuspakket en kost verzenden minimaal €4,00, afhankelijk van het gewicht.

Wil je meer weten over Villa Joep? Klik dan hier.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: