Terug van weggeweest

Een jaar geleden schreef ik mijn laatste blogpost op mijn blog. Stilstaan is achteruitgang, wordt er gezegd, maar wij hebben achter de schermen niet stil gezeten. Feetjes is terug van weggeweest. Lees je gezellig mee?

Stilzitten

Stilzitten komt niet in mijn woordenboek voor. Hoewel stilzitten echt fijn kan zijn en ik dit op zich ook wel kan, heb ik altijd wel wat te doen. Zijn het niet de boodschappen, dan is het wel een sollicitatiegesprek. Is het niet het halen en brengen van een van de kinderen, dan is het wel sporten. Maar ook voor Feetjes heb ik genoeg gedaan en daar word ik toch wel blij van!

Markt

Wist je bijvoorbeeld dat onze eerste markt in april was? We stonden op een markt bij een boerderij en wat was dat leuk! Onze kraam was van hooibalen gemaakt en dat geeft toch wel sfeer. Veel mensen gesproken, veel gezelligheid en leuk verkocht. En dan als kers op de taart,  Franse mensen aan onze kraam en hen in het Frans te vertellen over Feetjes. Voor degenen die mij kennen, ik heb een grote voorliefde voor Frankrijk en de Franse taal.

Kraam

In juni stonden we op de markt bij Kasteel Keukenhof. Ook deze dag was geslaagd en goed verlopen. Met veel enthousiasme gaan we zo’n dag tegemoet en het voelt elke keer weer alsof we op ons eigen feestje staan.

Kraam

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang voor de kerstmarkt bij De Schelft, in Noordwijkerhout. Mijn tafel ligt vol met de mooiste hartjes, die geduldig wachten op het moment dat zij een letter krijgen. Er worden mooie kussens van nieuwe stofjes gemaakt en ook aan accessoires voor de kerst wordt gedacht. Wij doen er alles aan om weer een aantrekkelijke en gezellige kraam te maken. Komen jullie ons opzoeken 9 of 10 december? Je vindt meer informatie over de markt hier.

Assortiment

Heb je al gezien dat wij nieuwe items hebben toegevoegd aan ons assortiment? Denk hierbij aan Familie Konijn en Familie Drup, maar ook aan de nieuwe wolken met gezichtjes. En voor de kleine dametjes de Ibiza tassen, die ook heel leuk zijn als kraammand. Op Facebook en Instagram vind je het laatste nieuws van Feetjes. Volg jij ons al?

Drup Wolk

Fijn weekend!

Liefs, Mascha

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: