Feetjes en 2016…

img_2126

Lief 2016,

Dikke mist, waterkou. Warme shawl, handschoenen en een dikke jas. Ik zit op de fiets met mijn jochie achterop. Hij is goed ingepakt tegen de kou en al fietsend, halen we een frisse neus. Of beter gezegd: een frisse loopneus. We zien niet veel door de mist, af en toe doemt er een schaapje op.

Nog een paar dagen en ben je weer voorbij, 2016. Jij en ik hebben heel wat meegemaakt en ik zal je dan ook niet snel vergeten. Pieken en dalen, geluk en verdriet; we hebben het allemaal voorbij zien komen.

Als ik zo over mijn schouder naar je terugkijk, ben ik vooral blij en dankbaar dat Feetjes tevoorschijn is gekomen. Wat begint als een cadeautje voor mijn pasgeboren nichtje, is uitgegroeid naar wat Feetjes nu is. Mijn passie om mooie dingen te maken in de vorm van originele geboortecadeautjes voor kleine prinsjes en prinsesjes. Feetjes, zachte wolkjes en kroontjes, hartjes en sterretjes voor in de liefste babykamertjes en dan ook nog de leuke accessoires voor de kerst. Natuurlijk heb ik er tijd in gestoken. Natuurlijk zag ik het in de aanloop naar de Streekmarkt echt even niet meer zitten, met die enorme voorraad. Natuurlijk heb ik me afgevraagd waar ik mee bezig was. Maar jeetje…er is slechts één reden dat ik het allemaal gedaan heb en dat is, omdat ik iets doe waar ik gewoon blij van word! Iets doen waar ik positieve energie van krijg.

Langzaamaan komen er blogs op mijn eigen site bij en ik krijg veel positieve reacties. Dat sterkt me om te reageren op de oproep voor nieuwe bloggers bij Onlinelifestylemagazine. Uit een stapel reacties word ik uitgekozen en nu schrijf ik met veel plezier blogs en reviews voor dit magazine.

Ik draai mijn hoofd langzaam van je af en kijk vooruit, naar het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Ik hoop dat mijn eigen stijgende lijn zijn weg blijft volgen. Ik doe 2016 in een doosje en kijk er met een glimlach op terug.

Lieve lezers, ik wens jullie allemaal een prachtig, gezond, liefdevol en inspirerend 2017. Maak er iets moois van, op je eigen manier.

Feetjes, with love

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: