KreaDoe…

kreadoe

Donderdagochtend. De wekker gaat op de gewone tijd en we volgen het normale ritme. Maar na een halve nacht wakker door een ziek jochie, ben ik toch echt wel moe. Hup, eten en de meiden naar school.

Een halfuur later sta ik met mijn moeder op het station. Het is koud en het waait. En omdat de trein ook nog vertraging heeft, haal ik warme koffie. Twee vliegen in een klap; opwarmen en wakker worden. 

Daar is de trein en we gaan naar de Jaarbeurs. Ik heb kaartjes gewonnen via de Facebook actie van Lottehaakt voor de KreaDoe. Super leuk, natuurlijk! Ik ben er nog niet eerder geweest en bij aankomst moet ik lachen. De boodschappenkarretjes vliegen om je oren. Ik ben even bang dat ik in een variant van de Huishoudbeurs ben beland. Aanvankelijk denk ik ook, dat ik de gemiddelde leeftijd sterk omlaag haal. Of voel ik me jonger, dan ik in werkelijkheid ben? Ik denk dat dat het is…

Waar gaan we beginnen? Zoveel stands, zoveel mensen en ogen tekort. Opvallend veel te zien om 3d kaarten mee te maken. Plakkers, papier, stickers, schaartjes… Ik denk dat mijn oma haar hart had kunnen ophalen hier. Ze maakte de mooiste kaarten. Borduren, beeldhouwen, workshops…

Garen, garen en nog meer garen. Haken is in, haken is hip. En ik word helemaal hebberig van al die mooie gekleurde knotjes garen. Alleen…ik kan niet haken. Nog niet. We kopen toch mooie kleurtjes en wat ander spul erbij, want mijn moeder kan wèl haken. Uiteraard. Hou Feetjes maar in de gaten, dat is het enige wat ik erover zeg.

Kijk, daar is een stand waar ik wel even wil kijken. Daar worden stempels verkocht en je kan zelfs je eigen stempel laten maken. Wow, maar dat wil ik al zo lang! Ik ga zitten en word leuk en goed geholpen. Ik weet precies wat ik wil (best handig, tegelijkertijd een handicap) en na wat gepuzzel heen en weer, is het ontwerp af. De stijl is één en al Feetjes. Het past er zo goed bij en het past bij mij. Super leuk! Ter plekke beslis ik dat dit het nieuwe logo van Feetjes wordt. Je zult Feetjes vanaf nu nog beter herkennen. Mijn dag kan niet meer stuk!

Moe maar voldaan stappen we weer in de trein terug. Thuis kruip ik op de bank met een kop warme thee en mijn kindjes lekker tegen me aan. Dat is het fijne van een dag weg: weer lekker thuiskomen en knuffelen met die boefjes!

Feetjes, with love

2 gedachten over “KreaDoe…

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: