Herfst…

img_1797

Eind september. Langzaam vallen de blaadjes van de bomen en aan de geuren merk je dat de herfst begonnen is. Het zonnetje denkt er nog even anders over en ik zit met mijn ogen dicht in de tuin. Ik voel de warmte op mijn gezicht, ontspan en geniet van het moment. 

Afgelopen dagen is er veel gebeurd bij Feetjes. De zachte kussentjes worden prachtig. Wolkjes, kroontjes en hoezen voor vierkante kussentjes. Het leren label, dat erop zit, maakt het helemaal af. Stijlvol, lief en soms een tikkeltje stoer. 

Ondertussen ligt het alfabet klaar voor de Feetjes. Wat is dat een klus om te maken! Rekenen is, zeg maar, niet mijn ding. En ik had dan ook te weinig harten en sterren gemaakt. Na een kleine discussie met mezelf heb ik de aantallen aangevuld. En dat ligt nu heerlijk te drogen in de zon. 

Deze week komen de hulptroepen in actie en worden de letters geverfd! Wat is dat fijn! De randvoorwaarden moeten in orde zijn: chocola, heel veel thee en nog meer M&M’s erbij. Feetjes, kwastjes en verf. Lekker kletsen en toch ook een beetje opletten dat het wel netjes gaat. Het komt helemaal goed. Voor de beeldvorming: het zijn bijna 900 letters die geverfd moeten worden…

Als ik het aantal zo zie staan, krijg ik toch een beetje stress. Gaat het allemaal wel lukken voor de markt? En kan ik toch niet op zoek gaan naar die ene letterbak, waar ik mijn zinnen op gezet heb?

Ik hou mijn ogen nog even dicht en geniet van de heerlijke nazomer zon. Wat is dat toch fijn. Ik hoef er niet aan te wennen. En dat eind september, als langzaam de blaadjes van de bomen vallen… Ik hou ervan!

Feetjes, with love

Advertentie

2 gedachten over “Herfst…

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: