Weekend…

wolkenstof

8.45u… kindjes op school en naar kinderdagverblijf. Het weekend is voorbij en wat voor een! Oma is jarig en dat wordt gevierd. Met de hele familie op pad en de kindjes hebben het enorm naar hun zin. Achtbaan, vogelnest, supergrote glijbaan (ja, ook leuk als je 2 jaar bent), treintjes en extra veel knuffelen en kroelen met de jongste telg….

Er ligt een nieuwe week voor ons. Ik maak een lekkere koffie voor mezelf en ga aan de slag. Er is nog een hoop te doen voor de markt.

Ik kijk om me heen en overal in huis liggen Feetjes te drogen. In de zon in de tuin, op tafel en ook de keuken is veranderd in een Feetjes opslagplaats. Ik heb gisteravond een enorme slag geslagen en een heleboel gemaakt. De blaren staan op mijn handen van het uitrollen en uitsteken. Mijn vingers doen pijn, want het is best arbeidsintensief. Ondertussen krijg ik nog een leuke opdracht binnen en ligt er ook een Feetje voor een klein meisje, dat, zo verdrietig als het is, niet bij haar papa en mama mocht blijven.

Bij Leren Labels heb ik mijn labeltjes besteld, die op de kussens komen. Ik kan niet wachten, tot ze er zijn! Het gekozen ontwerp ziet er geweldig uit, al zeg ik het zelf. Ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe het straks staat. Ook hebben we weer nieuwe stofjes gekocht. Stipjes, sterretjes, wolkjes, wafeltjes, zwart en wit, roze en wit, groen en wit….het zit er allemaal tussen en is allemaal even prachtig en van hoogwaardige kwaliteit. Dat worden nog eens originele geboortecadeautjes voor kleine prinsjes en prinsesjes.

Ik kijk naar buiten en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Ik zie tegen de schutting een louvredeur (portes persiennes, zoals de Fransen het zo mooi noemen. Ik hou ervan!) staan. Het is gelukt om er een op de kop te tikken. Het ziet er niet uit. Vies en her en der wat beschadigd. Toch vind ik ‘m leuk en ga ermee aan de slag om het Feetjes proof te maken.

12.15u…ik klap tevreden mijn laptop dicht. Tijd voor de lunch in de heerlijke nazomer zon. Fijne maandag voor iedereen.

Feetjes, with love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: