Onderweg…

IMG_0722

Nijmegen CS

De conducteur blaast op het fluitje en langzaam zet de trein zich in beweging. We rijden het station uit en maken vaart. We gaan over de Waal, die behoorlijk hoog staat. De regen van de laatste dagen en vandaag laten hun sporen na. Een waterig zonnetje aan de lucht. Naast me mijn moeder en dochter. Ze kijken naar buiten en zitten gezellig bij elkaar. De trein raast verder en het landschap verandert. Van heuvelig en wat glooiend, naar de bossen en hei. Om vervolgens weer vlak te worden.

Feetjes is, op onze ladiesday, zoals we dat dan noemen, sluimerend aanwezig. Ideetjes komen op, krijgen meer vorm en dat allemaal in de trein. Het assortiment wordt, onder andere, uitgebreid met mooie en originele kussens. Allemaal naar eigen ontwerp en handgemaakt. Lief voor in het babykamertje, van een pasgeboren kleintje. Een van de originele geboortecadeautjes van Feetjes.

Thuis liggen er harten te drogen. Een jochie van bijna 4 jaar neemt afscheid van zijn juffies op het kinderdagverblijf en mag naar de basisschool. Zijn mama heeft juffen hangers besteld, zodat hij een mooi en blijvend cadeautje kan geven. Feetjes zorgt ervoor dat het perfect wordt.

De trein raast verder en we komen langs een kanaal. De boten, die daar varen, worden geteld door mijn dochter. Ze houdt de aantallen bij in haar boekje. Een mooi tijdverdrijf tijdens deze, voor haar, lange treinrit.

De trein vermindert vaart. De deuren gaan open en we stappen uit. De conducteur blaast op het fluitje en de trein zet zich in beweging. Langzaam rijdt hij het station uit en wij lopen naar de auto. Nog even en dan zijn we thuis. We kijken terug op een gezellige ladiesday. Verregend. Dat dan weer wel.

Feetjes, with love

2 gedachten over “Onderweg…

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: