Wedding Feetjes…

IMG_0455

Drukte en geroezemoes in de kantine. Uitzicht op het ondiepe bad, waar mijn kleutertje haar tweede zwemles heeft. Ik zie haar spartelen en door de ruiten heen hoor ik haar bijna lachen. Wat is ze blij dat ze eindelijk mag zwemmen. Voor me een cappuccino en een tijdschrift. In de hoop om wat te lezen en te “relaxen”. Afgelopen week is best druk, maar leuk geweest. De bestellingen voor Feetjes stroomden binnen en dat geeft natuurlijk een kick! Geboortecadeautjes, huwelijkscadeautjes en juffencadeautjes. Ik heb me vooral gestort op Wedding Feetjes. Het trouwseizoen is al een poosje “geopend” en aan de hand van de trouwkaart van het bruidspaar, hebben de opdrachtgevers en ik gekeken, wat mogelijk is. En nog belangrijker: wat past er bij het betreffende paar? Die eerste stap is al heel leuk en dan komt mijn creatieve brein tot leven. Deze Feetjes zijn een uitdaging om te doen en het resultaat mag er zijn! Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik trots ben op wat ik heb neergezet. Het is perfect en dat is het streven. Hoewel de slogan “Niet perfect is ook goed” in andere gevallen mijn lijfspreuk is geworden. Het maakt het leven soms net wat makkelijker.  

Inmiddels zijn er 6 Feetjes klaar. Keurig ingepakt en voorzien van een flyer. En terwijl ik zo in de drukte en geroezemoes van de kantine zit en geen letter heb gelezen, wordt mijn aandacht steeds naar mijn kleutertje in het ondiepe bad getrokken en ik zie dat ze het naar haar zin heeft. En alleen maar door naar haar te kijken, voel ik toch dat ik ontspan. 

Ik droog haar af en kleed haar aan. En ik word bedolven onder kusjes. “Mama, ik vind je zo lief. Later als ik groot ben, ga ik met je trouwen….”

Feetjes, with love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: